Ekrem Çifçi İlkokulu

Vizyon: Ülke yönetiminde söz sahibi olabilecek nesiller yetiştirebilmek.

Misyon: Geleceğin insanlarını bilgi toplumuna taşıyabilmek için; geleceğin temel eğilimlerini çok iyi belirleyen, durumu idare eden değil, yenilik getiren liderle, sorumluluğunu bilen, görevine tutkun, günümüzün teknolojisini kullanabilen, doğru olan şeyi yapan, performansa önem veren, kararlılık, iş birliği ve ekip şuuru ile çalışarak engelleri aşabileceğine inanan öğretmen ve destek elemanlarıyla öğrencilerimize düzeyli öğrenim deneyimleri kazandırabileceğimize inanan bir ekibiz. Öğretmenler, destek elemanları, veliler, idareciler ve okul müdürü olarak biz hepimiz değerli olduğumuzu ve okulumuzun bu gün olduğu kadar yarın da daha iyi çalışılabilecek bir ortama kavuşturulmasında önemli bir rol oynadığımızın bilincindeyiz.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: sabah 07.50-12.40 öğle 13.00- 17.40
Isınma: Merkezi sistem kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0( 256 ) 225 11 58

WEB - https://ekremcifciilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Meşrutiyet Mahallesi, Atatürk Bulvarı, Ekrem Çifci İlkokulu, Blok No 25/1 EFELER / AYDIN

Yerleşim Yeri - Meşrutiyet Mahallesi Gençlik Caddesi No:31 AYDIN

Ulaşım İl merkezinde,her yere kolay ulaşım olanağı