Okul Müdürü Hayrul KARAKUŞ'un 2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Mesajı

11.09.2023 287

Sevgili Öğrencilerim, Değerli Öğretmen Arkadaşlarım ve Saygıdeğer Velilerim,

Yeni eğitim-öğretim yılına hoş geldiniz! 2023-2024 dönemi, birlikte öğrenme ve başarma şansı bulacağımız heyecan verici bir süreç olacak. Her biriniz için bu yeni eğitim öğretim yılı, yeni başlangıçlar ve fırsatlarla dolu bir dönemin başlangıcı olacaktır.

Sevgili öğrencilerim, öğrenme yolculuğunuza coşkuyla başladığınız için sizi tebrik ediyorum. Bu yıl, bilgiye daha fazla açık olacak, yeni arkadaşlar edinecek ve kendinizi geliştireceksiniz. Sorular sormaktan ve keşfetmekten çekinmeyin; öğretmenleriniz ve velileriniz hep yanınızda olacak sizi daima destekleyeceklerdir.

Değerli öğretmen arkadaşlarım, bilgiyi aktarma ve rehberlik etme sürecinde öğrencilerimizi en iyi şekilde yönlendirmeye devam edeceğinize ve onların potansiyelini ortaya çıkarmalarına yardımcı olacağınıza inancım tamdır.

Değerli Velilerimiz, çocuklarınızın başarısına katkıda bulunma yolculuğunuzda önemli bir rol oynamaya devam edin. Destekleriniz ve rehberliğiniz, onların başarılı olmalarına yardımcı olacaktır.

2023-2024 eğitim-öğretim yılının hepimiz için sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini dilerim.

Hayrul KARAKUŞ