Environmentalist Classes (Çevreci Sınıf) eTwinning Projesi

Environmentalist Classes (Çevreci Sınıf)okulumuzun da katıldığı bir  eTwinning projesidir.

Projenin amacı öğrencilerimizle çevre bilincine  ulaşılması, küresel bir sorun olan çevre sorununun çözümünde küçük ve önemli adımlar atılması ve çevremizi nasıl daha iyi koruyabileceğimizi öğrencilerimizle hedeflenmektedir.

Sürdürülebilirlik, üretim ve geri dönüşüm gibi doğanın korunmasına yönelik farklı faaliyetler proje aracılığıyla hem okulumuzda hem de ortak okullarımızda koordineli olarak devam edecektir. Küresel bir sorun olan çevre sorununa karşı çevreci derslerle önlem almak için okullarımızda karşılıklı olarak düzenlenecektir. Aynı şekilde geri dönüştürülebilir malzemelerden yeni ürünler üretmek, geri dönüşüm konusunda eğitim faaliyetlerini çeşitlendirmenin yollarını bulmak, doğadaki canlıları koruma yöntemlerini bulmak; çevremizin bizimle bir bütün olduğunun farkında olmaktır.

01.03.2022 146

01-03-2022